Industriëel bakker
Kerkrade
2481-3490
Vast dienstverband
vmbo/ mbo
38 uur per week
Industriëel bakker
Als industriële bakker bij dit bedrijf speel je een essentiële rol in het produceren van hoogwaardige bakproducten volgens nauwkeurige recepten. Je werkt samen met een enthousiast team in een 3-ploegendienst. We zijn op zoek naar een flexibele, zorgvuldige en hygiënisch bewuste bakker. Fysieke fitheid is belangrijk, evenals het vermogen om in een snel tempo te werken. We hechten veel waarde aan teamwerk en zoeken iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden. Ervaring als bakker is een vereiste, maar het mag ook ambachtelijke ervaring zijn.
Wat bieden wij jou
- Een uitdagende functie als industriële bakker
- Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en werken met de nieuwste technologieën en machines
- Uitstekend salaris en toeslagen volgens de cao bakkersbedrijf industrie
- Bakker/ operator loonschaal 4
- Baanzekerheid
Wat vragen wij van jou
- Een diploma als bakker of ervaring als bakker.
- Bereidheid om in een 3-ploegendienst te werken
- Zorgvuldigheid en aandacht voor hygiëne en kwaliteit
- Uitstekende teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden
- Fysiek fit en in staat om in een snel tempo te werken
Wat ga je doen?
Als industriële bakker bij dit bedrijf speel je een essentiële rol in het produceren van hoogwaardige bakproducten volgens nauwkeurige recepten. Je werkt samen met een enthousiast team in een 3-ploegendienst. We zijn op zoek naar een flexibele, zorgvuldige en hygiënisch bewuste bakker. Fysieke fitheid is belangrijk, evenals het vermogen om in een snel tempo te werken. We hechten veel waarde aan teamwerk en zoeken iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden. Ervaring als bakker is een vereiste, maar het mag ook ambachtelijke ervaring zijn.
Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een toonaangevende bedrijf in brood en banketproductie van hoogwaardige topkwaliteit. Het productieproces maakt gebruik van de nieuwste technologieën en machines, waardoor producten met precisie en volgens specifieke recepten gemaakt kunnen worden. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en het teamgevoel is dan ook volop aanwezig. Mede doordat er weinig specials en seizoensgebonden producten worden gemaakt is er een constante workflow.
Contactpersoon Pactpeople.nl
- Bob Bijvoets
- 085-2006770
- bob@pactpeople.nl