info@pactpeople.nl |+31 (0)85 – 2006770

On-the-Job Opleidingen met Baangarantie

 

Bij Pactpeople geloven we in de kracht van on-the-job training. Onze opleidingen zijn ontworpen om mensen in slechts 4 tot 6 weken klaar te stomen voor de arbeidsmarkt, met de garantie van een baan na afronding.

Samenwerking met Alle Betrokken Partijen

Wij hechten waarde aan samenwerking en bouwen bruggen tussen verschillende belanghebbenden, waaronder het UWV, de Gemeente, werkgevers, kandidaten, en onze Pact Academy. Door gezamenlijke inspanningen streven we ernaar om niet alleen individuen, maar ook gemeenschappen te versterken.

Hoe Wij Het Doen

Onze gestructureerde aanpak omvat intensieve training, persoonlijke begeleiding en een focus op praktische vaardigheden. Na het succesvol voltooien van de opleiding, bieden wij gegarandeerde werkgelegenheid, waardoor we de kloof tussen onderwijs en werkervaring overbruggen.

Ontdek de Mogelijkheden

Als deze aanpak u aanspreekt en u meer wilt weten over de mogelijkheden, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe wij kunnen bijdragen aan uw professionele ontwikkeling of die van uw medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en deuren te openen naar een veelbelovende toekomst.