info@pactpeople.nl |+31 (0)85 – 2006770

Over ons

De oorsprong, 1988, van Pact People lag niet in het bemiddelen van personeel maar in het opzetten van (grote) logistieke concepten waarin wij End to End oplossingen voor grote ondernemingen hebben mogen uitvoeren.

Bij Pact people gaan we verder dan het matchen van personeel, we creëren samenwerkingsverbanden die bloeien op basis van begrip, ervaring en toewijding. Al sinds onze oprichting in 1988 zijn we niet slechts een uitzendbureau, maar een strategische partner die zich specialiseert in het vinden van gekwalificeerd personeel voor diverse branches.


Onze aanpak is uniek omdat we voor iedere branche een specialist hebben met ervaring binnen het vakgebied. Dit stelt ons in staat om niet Alleen te begrijpen wat u zoekt, maar ook wat u niet zoekt. We geloven niet in het lukraak doorsturen van CV ’s die Alleen maar tijd kosten. Onze focus ligt op het bieden van oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en doelen.Of het nu gaat om de logistiek, IT-migraties, WMS/CRM systemen,  strategie, personeel, supply chain management, finance, inkoop en meer à Pact people staat voor u klaar. Wij brengen enthousiasme, kennis en kunde naar de tafel en nodigen u uit om deel te nemen aan ons Pact.

Opdrachtgevers vinden in ons een betrouwbare partner die strategisch meedenkt en de juiste professionals levert voor langdurig succes. Werkzoekenden ontdekken bij ons niet Alleen een baan, maar een carrière pad dat past bij hun ervaring en ambities.

Stap in ons Pact en ervaar de kracht van samenwerking op maat. Of u nu op zoek bent naar toptalent of uw volgende carrièrestap overweegt, Pact people is de brug naar succes die u zoekt. Laten we samenbouwen aan een duurzame toekomst!

Onze vacatures

Voor ieder branche hebben wij een specialist die binnen uw vakgebied heeft gewerkt waardoor we altijd begrijpen wat u “niet” zoekt. We gooien niet zo maar CV’s over de schutting die u alleen maar veel tijd kosten.

Logistiek

Of je nu op zoek bent naar talentvolle logistieke professionals of als professional je carrière wilt laten groeien in de logistieke wereld, Pact People is dé schakel naar succes. Wacht niet langer – sluit je aan bij ons pact en ontdek wat logistieke excellentie betekent!

Techniek

Wij verbinden visionaire technische professionals met toonaangevende bedrijven waardoor innovatie en groei hand in hand gaan. Of u nu technisch talent zoekt of uw expertise wilt inzetten voor een nieuwe uitdaging, sluit u aan bij ons Pact en geef een injectie aan technische groei!

Productie

Wij begrijpen de cruciale rol van vakbekwaam personeel bij het verbeteren van productie-efficiëntie. Of u nu bekwame productiemedewerkers zoekt of uw vaardigheden wilt inzetten in een productie omgeving, sluit u aan bij ons Pact en versterk uw productieteam met de juiste talenten!