info@pactpeople.nl |+31 (0)85 – 2006770

Noord Brabant

Material Buyer

Vacature: Material Buyer Onze opdrachtgever is op zoek naar een gemotiveerde Material Buyer die verantwoordelijk is voor het tijdig aanvragen en bestellen van materialen, om ervoor te zorgen dat het operationele proces zonder vertragingen verloopt.

Material Buyer Meer lezen »

Cell Leader

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren teamleider die de verantwoordelijkheid neemt voor het efficiënt en effectief leiden van onze productiecel. Als teamleider ben je de schakel tussen het managementteam en de productiemedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van werkzaamheden binnen jouw toegewezen groep medewerkers.

Cell Leader Meer lezen »

Buyer

Do you want to play a key role in Purchasing by which your main area of responsibility is requesting quotes for various items that are not yet in stock, stock management, monitoring delivery time and expiry dates. Conducting work consultations. Search for options for possible shortages (e.g. swapping, exchanges) Creating documentation to send goods. Using and

Buyer Meer lezen »

Repair develop engineer

The Repair Develop Engineer provides engineering support to the business unit for developing new or improved repair methods for F135 components and research on improving existing repair methods of gas-turbine engines and its processes. Ensures compliance to relevant airworthiness and contractual requirements.

Repair develop engineer Meer lezen »

Financieel medewerker

De afdeling Finance & Administration (F&A) op het hoofdkantoor van onze opdrachtgever draagt zorg voor een correcteadministratie op zowel financieel als personeelsgebied voor alle werkmaatschappijen binnen deholding. Werk jij graag met cijfers en spreekt het werken in een klein team voor een bedrijf metinternationale betrekkingen aan, dan is dit de functie voor jou!

Financieel medewerker Meer lezen »